2013. április 6., szombat

Új szerkesztő


Üdvözletem!

Ma új taggal bővült az oldal, hogy kiszolgálja a kritikára és fejlécre vágyó látogatók igényeit  - egész pontosan velem . Alease vagyok, és ezúton szeretném megköszönni Ruta és Lucy belém vetett bizalmát, amely lehetővé tette, hogy most itt köszönthesselek benneteket, és persze Nektek is, hogy feláldoztok rám néhány pillanatot az életetekből.
Magamról pár mondatban:
Sajnos nem szolgálhatok olyan bloggal, melyen megtekinthetnétek képi, valamint írásbeli munkásságomat, de ami késik, nem múlik. Öt éve szerepjátékozom kisebb-nagyobb kihagyásokkal, mely talán mutat némi tapasztalatot, szakértelmet, ha kritikára kerül sor, még ha jelenleg nem is tudok saját szövegeket bemutatni.  Ami a fejléceket illeti, először talán másnak, furcsának fognak tűnni, mivel az eddigiekkel ellentétben nem Photoshoppal, hanem Gimppel készülnek, de remélem így is sikerül elnyernem a tetszéseteket, s elégedetten töltitek fel oldalaitokra az általam készült képeket.
Most már tényleg magamról szólva: 20 éves egyetemista vagyok, aki szabadidejében talán túl sokat olvas és túl sokat fantáziál.
Remélem hamarosan már a munkáimmal is bemutatkozhatok, addig is kellemes blogolást kívánok mindenkinek!

Alease

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése