2013. március 31., vasárnap

Kritika - Die in your arms

http://twisttwistcasinotwist.blogspot.hu/


Kinézet:


    Színösszeállítás:
Minden tökéletesen harmonizál egymással, ügyes vagy!

    Fejléc:

Az ilyen kis oválisokat hanyagoltam volna, és inkább lágy perembe helyeztem volna a képeket, akkor sokkal jobban mutatna. Én a helyedben a főszereplőről is raktam volna rá egy-kér képet. 
    Háttér:
Nem rossz, csak ne gördüljön az oldallal. 
    Oldalak:
Miért van olyan oldal, hogy szereplők, ha egyszer egy árva kép sincs benne, vagy leírás? A Kedvenc blogokkal is ez a helyzet. 

Történet:

Tényleg nem megbántani szeretnélek ezzel, azt ajánlom inkább írd újra a történetet, mivel már sokat fejlődött az íráskéssegéd.  Olvass sokat, inkább könyveket, mivel azért abból mégiscsak többet tanul az ember. (már ha igényes könyvről van szó ) Én például csak ajánlani tudom Philippa Gregory könyveit, ha szereted a történelmet. 

Lusta vagyok, hozzá, hogy pontokba szedjem... elolvastam az első kilenc fejezetet és az utolsót amit publikáltál. Elakartam olvasni az egészet, de nem bírtam rá venni magam.
Annyira életszerűtlen az egész, mint egy tündér mese. Ez az. Egy mese, amiben hirtelen az iskolában(!) kap állás ajánlatot egy tinilány és rögtön utazik is! Semmi megbeszélem anyával meg apával, hogy elengednek-e... ez lenne a legminimálisabb. Azért szeretnék, hogy velük táncoljon mert látták valahol táncolni. Ha így működnének a dolgok... 
Eleve maximum háttértáncosnak választanák szerintem, és nem hiszem hogy ők az első osztályon utaznak és együtt laknak a zenészekkel. 
A másik amiben fejlődnöd kell az a párbeszéd írás. Ez így nem életszerű, nincs benne érzelem, és két perc alatt egymásba szeretnek a szereplők! Ilyen csak az álmokban létezik! Könyörgöm! 
Végig valami komoly dologért imádkoztam, aminek végre értelme is van. Azt hittem végre megkapom ezt a tizenötödik fejezetben, készültem, hogy jól megdicsérlek  hogy milyen sokat fejlődtél, és az elejére ezt meg is adom, mert tényleg látszik, hogy irtózatosan sokat fejlődtél, csak kérlek ha már káromkodást írsz a fejezetbe, ne csillagozd ki! Aztán a végére minden összezavarodik... ott terem egy rendőr, az elején, még látszik, hogy férfi aki megpróbálja megerőszakolni Norát, semmit nem akar megtenni, aztán semmi átvezetés és a rendőr már megmentette és hazafelé tart. Mi van? 
Bármit írsz a fejezetben, azt ne izgalom keltés miatt tedd, hanem, hogy legyen valami következménye! Persze kellenek néha az epizódok is, de ez most nem volt jól elintézve. Olyan, mintha csak magadnak írtál volna le néhány bekezdés, aztán ez az olvasónak kimaradt. (ez velem is nap, mint nap megesik, olvasd át többször a fejezeteket és akkor kiküszöbölhető, hogy ez így maradjon) 

1 megjegyzés:

  1. Köszi a kritikát, már attól féltem, hogy sokkal rosszabb lesz! :$$
    A könyvekkel sajnos nagyon jóban vagyok és az írással is, csak néha nem annyira egyszerű kifejezni magam..na mind1.
    De nem tudom láttad-e, hogy a blog szüneteltetve volt. Szerintem az egész borzalmas és összecsapott..valahogy így jellemezném. Úgyhogy lehet, hogy újra kezdem, de az is lehet, hogy megtartom és megpróbálok valami jót kihozni belőle! :)

    VálaszTörlés